21. jun. 2015
Af af Lisbeth Grube

Det kolde gys til skuespillerne i Badehotellet

Også i den kommende sæson bliver der brug for badekåber for at varme sig i den kølge vind ved Vestkysten
Også i den kommende sæson bliver der brug for badekåber for at varme sig i den kølge vind ved Vestkysten
Foto: TV 2
En lejet sauna sørgede for at varme de friske skuespillere under optagelserne ved det kolde Vesterhav.

Den danske sommer lader som bekendt vente på sig, men det stopper lykkeligvis ikke optagelserne til TV 2-serien "Badehotellet". I sidste uge var holdet tre dage på optagelser i Jammerbugten for at optage scener ved det brusende Vesterhav.
- Heldigvis skinnede solen, så alle var glade. Det blæste en del, men vi fik de ting med hjem, vi havde planlagt, fortæller "Badehotellet"s producent Michael Bille Frandsen til BILLED-BLADET.

En badevandstemperatur på sølle 14 grader var dog en udfordring.

- Det var koldt for skuespillerne, som var ude at bade i bølgerne. For første gang havde vi stuepigerne i vandet, og vi havde simpelthen lejet en sauna til dem, for at de kunne få varmen igen. Og alle havde det sjovt, fortæller producenten.

Badehotellet mødte fyrsten

Han er netop hjemvendt fra Monte Carlo, hvor "Badehotellet" var med i kapløbet om at vinde den internationale TV-pris Den Gyldne Nymfe som bedste dramaserie. Prisen kom ikke i hus, men for "Badehotellet" var det en stor ære overhovedet at være nomineret.

- Alene det at være med var stort, og det var en fantastisk oplevelse, siger Michael Bille Frandsen, som med det danske hold og de internationale kolleger bl.a. var inviteret op på slottet til fyrst Albert og fyrstinde Charlene.
- I gården var der drinks og canapéer, og så fik vi lov til at hilse på Albert og hans hustru. Vi trykkede hånd, sagde pænt goddag og var glade for at repræsentere Danmark.

Læs også: Læserne er vilde med Badehotellet

Læs mere om: