10 ting du (måske) ikke vidste om Jacob Risgaard fra Løvens hule

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Foto: Martin Høien
Jacob Risgaard charmerer alt og alle som investor i DR-programmet, Løvens Hule. Vi har samlet en stribe fakta om den glade nordjyde.

Jacob Risgaard, medejer af webbutikken, Coolshop, er med sit charmerende væsen og gode humør blevet et hit i DR-programmet "Løvens Hule". 

Ballademager som dreng

Her er 10 ting, du måske ikke vidste om den 43-årige investor fra Nordjylland. 

* Han er halvt italiener. Han er resultatet af et møde mellem en italiener og en 17-årig Frederikshavner-pige på studietur til Gardasøen. Indtil for få år siden anede han ikke, at han havde italiensk blod i årene. 

* Han var en ballademager som dreng. Voksede op i trange kår med en enlig mor, blev smidt ud af skolen og tilbragte en del af sin barndom på ungdomshjem. 

* Etablerede sin første internetbutik i 1996 med salg af DVD-film. 

* Da IT-boblen brast i 2000, brast også bankernes vilje til at give kredit til virksomheder indenfor internethandel. Jacob Risgaard gik konkurs med en gæld på flere millioner kroner. 

* Gælden slog ham ikke ud. Tværtimod. Han vidste, at han aldrig kunne få den ud af verden med et almindeligt lønmodtagerjob, så i starten af nullerne stiftede han Coolshop sammen med brødrene Mark og Mike Nielsen. Siden er det kun gået én vej: Op!

* Hans mantra er "Vildere". Hvilket betyder, at alt skal gøres vildere. 

Sover kun fem-seks timer i døgnet

* Sover kun fem-seks timer i døgnet. Noget han har tillært sig. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

* Snusede til stress for nogle år siden. Han trak stikket i fire uger og er siden blevet bedre til at lytte til kroppens faresignaler. 

* Har stiftet Coolshop Happiness Team, der kæler for medarbejderne i Coolshop. Han vil gerne have glade medarbejdere, der opfatter arbejdspladsen som deres andet hjem. 

* Går op i velgørenhed og har stiftet CoolUnite Fonden, der hjælper udsatte børn og arbejder på at etablere et børnehospice i Nordjylland. Alle hans honorarer fra foredrag går til fonden. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden