18. apr. 2019
Af Karina Didriksen

Adam Price om madprogram: Min datter var med på optagelser

Adam Price.
Adam Price.
Foto: Lars H. Laursen
TV-kokken Adam Price har arbejdet sammen med sin datter Josephine på DR-programmerne ”Spise med Price”.

Adam Price har i flere år arbejdet sammen med sin storebror James i DR-programmerne ”Spise med Price”, der i påsken vender tilbage med en ny sæson.

Bag skærmen har den 51-årige TV-kok dog også arbejdet sammen med et andet familiemedlem, nemlig datteren Josephine på 23 år.

- Hun er ved at uddanne sig til filmfotograf og har været med på optagelser til ”Spise med Price”. Hun har også været runner på programmet, fortalte Adam Price sidste år til BILLED-BLADET.

Fantastisk at arbejde sammen

- Det er hyggeligt at arbejde sammen, og hvis James og jeg stadig laver programmet til den tid, kan det være, at min søn også kan komme med, sagde Adam Price med et smil og tilføjede:

- Det ville være fantastisk og meget i familiens ånd kan man sige. Det har vi jo gjort i de sidste 2-300 år, hvor de små er blevet slæbt med ind på scenen.

Sønnen er interesseret i mad

TV-kokken har sønnen Storm på 10 år fra ægteskabet med Troels Kløvedals datter, Lærke Kløvedal, og far og søn deler kærligheden til mad.

- Han er i hvert fald interesseret i at spise mad, også lidt specielle ting. Det er skønt at se sit barn sidde med et stort fad dampende muslinger i Frankrig, og at man ikke kun har et barn, der spiser Chicken McNuggets med ketchup!

Der er premiere på ”Spise med Price – Nordisk Odyssé” skærtorsdag kl. 20.00 på DR1.

Læs mere om: