Ægteparret Steffen Kretz og Lillian Gjerulf Kretz: Sådan får vi tid til hinanden

Lillian Gjerulf Kretz og Steffen Kretz. 

Lillian Gjerulf Kretz og Steffen Kretz.

 

Foto: Jeppe Michael Jensen
Korrespondentparret Steffen Kretz og Lillian Gjerulf Kretz har travlt med det amerikanske præsidentvalg, og de må derfor finde alternative måder at ses på.

DR-korrespondenterne Lillian Gjerulf Kretz, 46, og Steffen Kretz, 58, er både kolleger og ægtepar, og i øjeblikket har de begge lynende travlt med at dække det amerikanske præsidentvalg i USA.

- Det er vanvittig spændende at dække den amerikanske valgkamp 2020. Vi bruger i stor grad hinanden til at sparre på konkrete produktioner - og sikre, at vi når rundt omkring de vigtigste emner i valgkampen, fortæller Lillian Gjerulf Kretz til dr.dk.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hun og ægtemanden har været korrespondenter i USA siden 2017.

Hjemmet er politikfri-zone

Parret bor i Washington med deres to børn, Alexander på 10 år og Helena på seks, men de er ikke meget hjemme for tiden, fordi de rapporterer fra forskellige steder i landet.

- Vi interesserer os jo begge brændende for det, vi er midt i, så der er nok at tale om. Men vi sørger også for, at Trump ikke invaderer alle dele af vores liv, så tid hjemme med børnene er for det meste politikfri zone, siger Steffen Kretz til dr.dk, mens hustruen Lillian Gjerulf Kretz tilføjer:

- I øjeblikket ser vi mest hinanden på FaceTime, og vores børn kan i stor grad synge klassikeren ”Når mor kommer hjem, så er min far lige gået”. På et tidspunkt, når vi har et resultat - og det kan godt blive et stykke tid efter 3. november - så bliver der tid til, at vi kan ses igen alle fire.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden