Søndag, 28. maj 2017 - af Majken Munk

Albert fra serien Victoria: Kan ikke li' at se sig selv på skærmen

Tom Hughes og Jenna Coleman
Tom Hughes og Jenna Coleman
Foto: All Over
Under en paneldiskussion ved en TV-festival afslørede skuespilleren Tom Hughes, at han ikke kan se sig selv i ”Victoria”.

Skuespilleren bag prins Albert i den storstilede TV-serie ”Victoria”, Tom Hughes, har store problemer med at se sig selv på skærmen. Det afslørede han til en paneldiskussion ved BFI & Radio Times Festival i London. 

Her blev han set med hænderne begravet i sit ansigt hver gang, der blev vist et klip fra serien anden sæson, som han og resten af TV-holdet er i gang med at optage. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

- Jeg kan ikke lide at se noget, som jeg har medvirker i, mens jeg arbejder på det. Det er derfor, at jeg lukkede øjnene og proppede mine tommelfingre i ørerne, fortæller Tom Hughes til The Daily and Sunday Express. 

Jenna Coleman og Tom Hughes som dronning Victoria og Albert.
Foto: DR

Modsætning til hovedpersonen

30-årige Tom Hughes spiller over for Jenna Coleman, der spiller dronning Victoria, og hun har i modsætning til sin skærm-husbond ingen problemer med at se sig selv på storskærm.  Parret er i øvrigt også kærester i virkeligheden, efter de spillede forelskede på TV.

Hun fortæller, at hun godt kan krumme tæer, når hun skal se sig selv i en rolle for første gang. Men ifølge hende er det også en mulighed for at rette sit skuespil til fremtidige optagelser.  

 

LÆS MERE: Dronning Victoria udgiver børnebog 114 år efter sin død

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden