15. mar. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Alene i Vildmarken: Her er den overraskende præmie til vinderen

Deltagerne fra Alene i Vildmarken 2019
Foto: DR
Der er ikke nogen kontant gevinst ved at være med i "Alene i vildmarken". Til gengæld vinder den sidst tilbageværende deltager æren.

Der var spænding i DR-programmet "Alene i vildmarken" lige til det sidste torsdag aften, hvor Mette og Flemming kæmpede en brav kamp for at være den sidste deltager tilbage.

De trodsede sult, kulde og savn for at stå tilbage som vinder i det fysisk krævende TV-program, men det var ikke en stor pengegevinst, der fik dem til at holde ud i knap to måneder.

Vinder æren

Den sidst tilbageværende i vildmarken, Flemming, vandt nemlig ikke nogen speciel præmie udover æren og følelsen af at have sejret over alle de andre.

Da sejren blev en realitet for Flemming, var den mest fantastiske oplevelse for ham nok, at han blev overrasket og hentet af sin familie.

I finaleprogrammet virkede det i hvert fald som om, at Flemming var ganske godt tilfreds med den gevinst.

Seje mænd og kvinder

De seje mænd og kvinder fra "Alene i vildmarken" er med andre ord deltagere, som udelukkende har haft en stor vilje og lyst til at få en fantastisk og lærerig oplevelse.

Ingen pengepræmie ventede forude, og faktisk modtog deltagerne heller ikke hverken løn eller anden kompensation for at holde fri fra arbejdet i den periode, hvor de er væk hjemmefra.

Læs mere om: