Torsdag, 25. marts 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Alene i vildmarken: Sådan bliver programmet lavet

Bjørn og Ann
Bjørn og Ann
Foto: United/DR
Deltagerne fra "Alene i vildmarken" er helt alene i den nordnorske ødemark, men én gang om ugen får de et kort besøg.

”Alene i vildmarken” er tilbage, og for første gang i Danmark er det makkerpar, som to og to skal kæmpe for at overleve flest dage ude i den nordnorske ødemark.

Og det er ikke forkert, at programmet hedder ”Alene i vildmarken”, for parrene er virkelig helt alene, og de står fuldstændig selv for at lave optagelserne til programmet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fik man også indtryk af i sæsonens første program, hvor Patrick skulle gå over en flod med meget strøm. Det lykkedes ham at komme over uden at falde, og det hele blev filmet af kameraet, som han havde stillet klar. Men fordi han var helt alene, måtte han krydse floden to gange mere, fordi han skulle tilbage for at hente kameraet. 

Én enkelt gang om ugen får deltagerne dog besøg. En læge kommer ud til dem for at tjekke deres fysiske og mentale helbred. 

Det er i samme forbindelse, at deltagerne afleverer ugens optagelser, så United Productions, der producerer programmerne, kan se dem igennem. Det bliver hvert år til mange, mange timers optagelser, der skal klippes ned til syv programmer. 

Det er også i forbindelse med det ugentlige besøg, at deltagerne får strøm, for det kræver meget energi at lave så mange timers optagelser hver uge.

Faktisk modtager hvert par to bilbatterier, som de i løbet af ugen kan bruge til at lade deres kameraudstyr og pandelamper op. 

Galleri: Alene i vildmarken 2021

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden