Emil og Nicklas fra Alene i vildmarken: Dette var den største udfordring

Emil og Nicklas 

Emil og Nicklas 

Foto: Martin Høien
De to venner fra "Alene i vildmarken" har prøvet lidt af hvert på deres rejse rundt i verden, men oppe i den Nordnorske vildmark blev de udfordret.

”Alene i vildmarken” er tilbage med en ny sæson, og denne gang er det noget anderledes, end det plejer.

Deltagerne skal nemlig overleve længst muligt i den barske, Nordnorske natur to og to.

Kæmpede med sult

Blandt makkerparrene er de to gode venner Emil, 23, og Nicklas, 24, og de har kendt hinanden så godt som hele livet.

De ved alt om hinanden, og cykeldrengene, som man også kan følge på Facebook, har prøvet lidt af hvert på deres rejse rundt i verden på to hjul.

Men det at være isoleret langt oppe i Nordnorge gav dem nogle udfordringer, som de ikke har været vant til på deres mange andre eventyr ude i verden.

- Den største udfordring var uden tvivl sulten. Det er helt afgjort, fortæller Nicklas, og hans makker er fuldstændig enig.

Tiden gik langsomt

Efter nogle dage fandt de ud af, at der også var noget andet, som var særligt vigtigt for dem for at de kunne få det hele til at fungere ude i vildmarken.

- For Emil og mig er det virkelig vigtigt at holde os beskæftigede, og det havde sine ulemper i vildmarken. Man kan ikke sidde stille, for så går tiden rigtig langsomt. I starten var det nye omgivelser, så der gik tiden hurtigt. Men efter nogle dage gik det ufattelig langsomt, forklarer Nicklas, mens Emil supplerer:

- Det, der får tiden til at gå langsomt, er din kamp med hovedet. Når tankerne løber løbsk, føles tiden rigtig lang.

Makkerparrets første udfordring var dog at finde frem til hinanden, og de to blev hurtigt enige om, at det var Nicklas, der skulle slå lejr, mens Emil på gåben skulle finde hen til ham.

- Jeg har gået med kompas før og havde lidt styr på det, og Nicklas er en habil fisker. Jeg kan finde ud af det men slet ikke på samme niveau. Han har også styr på at bygge og det hele, så det var ikke et særligt svært valg, fortæller Emil, der, som man kunne se i programmet, lykkedes med at finde frem til sin gode ven og makker.

Læs mere om årets deltagere i galleriet herunder. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden