25. mar. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Alene i vildmarken: Sådan har Mette det med andenpladsen

Mette Mortensen fra "Alene i vildmarken"
Mette Mortensen fra "Alene i vildmarken"
Foto: Peter Grosen
Mette Mortensen holdt imponerende 58 dage i "Alene i vildmarken", men det var ikke nok til at slå Falkemanden. Alligevel er hun stolt af sin beslutning om at tage hjem.

Spændingen var intakt lige til det sidste i ”Alene i vildmarken”, hvor sejrherren skulle findes mellem Mette Mortensen og ”Falkemanden” Flemming.

Mette har ikke fortrudt

Det blev Mette, der efter 58 dage måtte trække sig efter råd fra lægerne, selvom hendes mål fra begyndelsen var at vinde.

Alligevel har hun ikke fortrudt sin beslutning. Heller ikke efter hun har set finaleafsnittet og fundet ud af, at der kun var én anden deltager tilbage at slå.

Mette er stolt af sin beslutning

- Jeg er tværtimod blevet endnu mere glad for min beslutning, fordi jeg har vundet over mig selv. Jeg er forholdsvis konkurrenceorienteret og ville gerne vinde, men jeg har formået at give køb på den egoistiske kamp om at vinde i forhold til fornuften. Det var sikkerheden og kærligheden, der vandt for mig, og det har gjort, at jeg er glad og stolt af min egen beslutning, fortæller Mette Mortensen til BILLED-BLADET.

- Selvfølgelig er jeg ærgerlig over, jeg ikke vandt. Men nogle gange skal man sige nej til ting for noget andet, der er godt, og det var situationen der, forklarer hun.

Læs mere om Mette og Flemming fra "Alene i vildmarken" og se billederne af deres vilde vægttab i BILLED-BLADET nr. 12, der er på gaden nu.

Læs mere om: