16. feb. 2020
Af John Lautrup

Alenemor i DR1s terrordrama: Råber også ad egne børn

Filippa Suenson
Filippa Suenson og Viola Martinsen spiller mor og datter i "Når støvet har lagt sig".
Foto: Dan Mariegaard
Filippa Suenson har en af hovedrollerne i DR1s dramaserie "Når støvet har lagt sig". Hun har ligesom sin rolle, Louise, også nogle gange svært ved at tøjle temperamentet i forhold til sine børn.

Filippa Suenson, 33 år, er gift og har to børn. Hun nikker genkendende til nogle af de ting, hendes rolle i DR1s terrordrama "Når støvet har lagt sig" må kæmpe med. Her spiller hun en presset alenemor, som af og til taber hovedet over for sin krævende morpige af en datter, Marie.

- Jeg kender desværre alt for godt det der med ikke at kunne overskue mine egne børn. Når de er krævende og bare bliver ved og ved, selv om man prøver at være pædagogisk og siger alle de rigtige ting. Da kan jeg godt blive opfarende. Men ligesom Louise fortryder jeg det jo rigtig meget bagefter, siger Filippa Suenson.

- Jeg tror mange kan genkende sig i Louise, og vi er jo mange forældre, der kommer til at se serien. Men hvorfor skal man sidde og blive mindet om sine dårlige sider? Jo, det er jo at blive mindet om, hvordan vi er. Mig og alle de andre mødre. Ingen har styr på alt, selv om mange prøver at få det til at se sådan ud på Instagram eller til parmiddage. Ingen kan hele tiden tale pænt til deres børn og altid få dem til at rydde op, tage opvasken og lave lektier. Ingen!

Læs interview med Filippa Suenson i BILLED-BLADET, der kan købes fra torsdag den 20. februar.

Læs mere om: