Søndag, 2. februar 2020 — af John Lautrup

Nyt DR1-drama: Også vilde med hinanden i virkeligheden

Nyt DR1-drama
Jacob Lohmann og Julie Agnete Vang
Foto: Dan Mariegaard
Jacob Lohmann og Julie Agnete Vang har et godt ægteskab i DR1s nye dramaserie "Når støvet har lagt sig". De blev gode venner under optagelserne.

Jacob Lohmann og Julie Agnete Vang spiller ægteparret, Morten og Camilla, som er fulde af kærlighed til hinanden i DR1s ellers dystre terror-drama "Når støvet har lagt sig", der havde premiere søndag aften den 2. februar.

De to skuespillere havde ikke svært ved at spille glade for hinanden. For det viste sig, at de havde det ualmindeligt godt i hinandens selskab, selv om de aldrig havde mødtes før optagelserne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der er bare nogle skuespillere, man har en fornemmelse med, at dem gider man godt arbejde med, for vi er på bølgelængde. Sådan har jeg altid haft det med Julie, også da jeg kun kendte hende fra en tv-skærm, siger Jacob Lohmann.

- Lige over, svarer Julie Agnete Vang.

- Jeg har altid haft et totalt kollega-crush på dig. Et kæmpe crush. Det er dejligt, når et samspil bare går op i en højere enhed, siger hun.

De er dog ikke potentielle kærester i det virkelige liv. Julie Agnete Vang er lykkelig gift med kollegaen, Thomas Voss. Og Jacob Lohmann lige så med sminkøren, Louise Hauberg Lohmann.

Læs interview med Julie Agnete Vang og Jacob Lohmann i BILLED-BLADET, der kan købes fra torsdag den 6. februar.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden