Fredag, 6. januar 2023 - af Julie Nolsöe

Amrinder fra Den store bagedyst: Jeg har gennemgået en svær tid

Amrinder fra "Den store bagedyst" på DR
Amrinder fra "Den store bagedyst" på DR
Foto: DR
For Amrinder har hendes deltagelse i "Den store bagedyst" haft en stor påvirkning på hendes personlige udvikling

I løbet af 2022 har 37-årige Amrinder Kaur Sadana deltaget i både "Den store bagedyst" og i specialudgaven af bagekonkurrencen, nemlig "jule- og nytårsbagedysten" på DR. 

At være blevet et offentligt kendt ansigt er dog ikke noget, der er faldet naturligt for Amrinder, der til daglig arbejder som pædagog og afdelingsleder på Husum Skole og fritidsordning. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er egentlig et meget introvert menneske, så hvis jeg var blevet spurgt om at være med for 10 år siden, havde jeg sagt pænt nej tak, fortæller Amrinder til BILLED-BLADET.

Stor personlig udvikling 

På trods af, at Amrinder ikke ser sig selv som den oplagte tv-stjerne, er hun taknemmelig for den udvikling, hun har gennemgået ved sin deltagelse i "Den store bagedyst":

- Den udvikling, jeg har været igennem, har ændret mit liv. Det har været en vild opelvelse, og jeg har kun positive ting at sige. Jeg kan nærmest ikke beskrive det, fortæller en glad Amrinder og fortsætter:

- Det har været med til at få mig til at vokse som menneske, og jeg stoler mere på mine egne valg i dag.

Vægttab og ny karriere

Forud for sin deltagelse i "Den store bagedyst", gennemgik Amrinder en svær tid i sit liv. Men selvom det var en hård periode, ville hun ikke være foruden den forandring, hun oplever i sig selv i dag:  

- Jeg gennemgik en svær tid for nogle år siden. Jeg kunne ikke finde min vej dengang. Mine forældre er gået bort, men da de var gamle skulle jeg passe dem og være der for dem, og det var selvfølgelig svært, fortæller Amrinder til BILLED-BLADET.

- Derudover gennemgik jeg et karriereskifte. Jeg er pædagog i dag, men jeg er også uddannet multimediedesigner og arbejdede som e-concept udvikler. Men jeg er meget gladere i dag.

Også fysisk har Amrinder gennemgået en forandring, som hun har fundet styrke i: 

- Jeg har tabt mig og har det rigtig godt i det hele taget.

Planer for fremtiden

Selvom Amrinder oplevede stor succes med bagekunsten i "Den store bagedyst" er hendes arbejde som pædagog og afdelingsleder ikke noget, hun har planer om at opgive til fordel for at kunne udfolde sig i køkkenet:

- Jeg er jo glad for mit arbejde, men hvis der er en mulighed en dag, så vil jeg måske skrive en kogebog, fortæller Amrinder, der ikke hev sejren hjem i "Den store bagedyst", men som alligevel har det som om, hun har vundet:

- Det er en lille "bagedyst"-familie, for man kommer meget tæt på hinanden. Også på dem, der producerer programmet.

- Jeg sætter stor pris på det hele - personligt har jeg vundet bare ved at være med i programmet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden