Anders Agger: Her skal Anne ikke blande sig!

Anders Agger og Anne Hjernøe.

Foto: Egon Rix/DR

Det populære makkerpar svinger perfekt sammen. Men der er en undtagelse.

Søndag, 18. august 2019 - af Niels Burgos

Programmerne "Anne og Anders i Mellemøsten" opnåede en fantastisk popularitet - og efter sidste udsendelse om Libanon tog Anne Hjernøe og Anders Agger sig tid til at chatte med seerne på dr.dk.

Makkerparret fortæller bl.a., hvordan de har følt sig helt trygge i de lande, de besøgte - og hvordan noget af det, som overraskede dem mest, var, hvor meget vi ligner hinanden. "Uanset verdensdel, vi tilfældigvis har postnummer i: At vi stræber efter de samme ting - familie, venner, job og ro på bagsmækken. Udgangspunktet er bare forskelligt. Dét slog os. Hvor banalt det end lyder." skriver Anders Agger bl.a.

Meget gerne mere TV

På et spørgsmål om, hvorvidt der planlægges flere sæsoner med Anne og Anders, svarer Anders Agger, at de nu lige "skal vende skråen" - men at både han og Anne MEGET gerne vil mere.

13 numre af BILLED-BLADET for 475 kr.
Klik her og se hvor meget du sparer!

Parløbet mellem de to er perfekt - men i svarene afslører Anders, at der er ét enkelt punkt, som Anne ikke får lov at blande sig i. En seer spørger, hvem der bestemmer musikken i programmerne - og her er Anders ikke i tvivl: "Det gør jeg! Det vigtigste er, at Anne ikke får nogen som helst indflydelse - for hun vil helst høre Edith Piaff eller en tjekkisk mand, der engang kørte i tog med en indisk mand, som så lavede en EP. Derfor er det mit job!".