Fredag, 24. januar 2020 — af Karina Didriksen

Andrea Vagn Jensen: Drømmer om flere fede roller

Andrea Vagn Jensen.
Andrea Vagn Jensen. 
Foto: Kaspar Wenstrup
Skuespilleren Andrea Vagn Jensen elskede at spille dronning Ingrid i DR-serien ”Frederik IX” og ser nu frem til nye udfordringer.

Det er over 20 år siden, at Andrea Vagn Jensen fik sit folkelige gennembrud som Ulla i tv-serien "Strisser på Samsø", og for nyligt kunne hun opleves som dronning Ingrid i DR1-serien ”Frederik IX”.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Siden da har hun haft talrige roller i film og tv-serier, og den i dag 54-årige skuespiller drømmer om mange flere skuespiljobs i fremtiden.

- Jeg synes, det er mest interessant, at man får lov til at spille den alder, man har. Så jeg vil gerne have flere fede roller, der passer til min alder, fortæller Andrea Vagn Jensen til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs det store interview

Andrea Vagn Jensen har aldrig manglet arbejde, og hun har det fint med, at hun nu er blevet en moden kvinde.

- Alderen er noget, man kommer til at forholde sig til på et tidspunkt, for sådan er det i skuespillerbranchen. Der kan man enten kan være for ung eller for gammel til en rolle, fortæller hun.

I BILLED-BLADET nr. 4, der er på gaden nu, kan du læse et stort interview med Andrea Vagn Jensen om rollen som dronning Ingrid og om hendes private rolle som mor til to sønner. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden