Anja i glædestårer: Tak, mor og far

Anja Nissen

Foto: DR

Det danske grand prix håb kunne ikke holde tårerne tilbage ved pressemødet efter semifinalen torsdag

Fredag, 12. maj 2017 - af Niels Burgos

Efter sin fornemme præstation ved semifinale nummer to i årets Eurovision i Kiev mødte 21-årige Anja Nissen et talstærkt opbud af internationale journalister ved aftens pressemøde. Og især et spørgsmål fra en australsk journalist fik Anja til at give følelserne frit løb. Anja Nissen blev spurgt, om hun havde en hilsen til sin danske far og mor, der havde taget turen fra Australien for at overvære datterens optræden i Kiev.

 

Anja: Jeg er så heldig

- Jeg vil sende en stor tak til min mor og resten af min familie, sagde Anja, mens tårerne trillede ned ad hendes kinder. - Selv om jeg rejste den lange vej til Danmark, og de måtte blive hjemme i Australien, har de støttet mig i tykt og tyndt. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre familie. Og alle fortæller mig, hvor heldig jeg er. Jeg er så taknemmelig for at have en familie, der støtter mig på denne måde, sagde Anja Nissen.

Foto: Scanpix

I midten Anja Nissens forældre, Bettina og Birger, med Anjas bedsteforældre. Hele familien er i Kiev for at støtte Anja.

Hun forklarede også, at det føltes som en fantastisk lettelse at have ført Danmark videre til en finaleplads på lørdag. - At få Danmark tilbage i finalen er en stor vægt, der er løftet fra mine skuldre. Alle har hele tiden spurgt "kan du nu også klare dette her? Men i aften fik jeg mulighed for at vise, hvad jeg kan, og hvem jeg er, sagde en super lykkelig og lettet Anja Nissen.

LÆS MERE: Dansk Melodi Grand Prix: Anja Nissen regnede ikke med at vinde