10. sep. 2020
Af Karina Didriksen

Anne og Anders: Vi har overvejet at stoppe

Anders Agger og Anne Hjernøe.
Anders Agger og Anne Hjernøe.
Foto: DR/Egon Rix
Tv-kokken Anne Hjernøe og tv-journalisten Anders Agger er tilbage på skærmen på DR1, men de har været tæt på at stoppe deres populære programmer.

Over en halv million danskere følger hver uge med i Anne Hjernøe og Anders Aggers tur rundt i det danske sommerland i DR1-serien ”Anne og Anders vender hjem”.

Men faktisk var det slet ikke meningen, at det populære tv-par skulle have været på skærmen i år. De ville holde en pause efter deres rejse til Mellemøsten sidste år – og måske stoppe helt.

- Vi var kommet til et punkt, hvor vi tænkte, at måske var det sidste gang. Da vi sad i flyet hjem fra Libanon, kan jeg huske, Anne sagde, at hvis det nu skulle være, så var det en smuk måde at gå ud af det på, fortæller Anders Agger til BILLED-BLADET.

Tv-parret ændrede mening

- Vi havde lavet næsten 10 sæsoner sammen, så vi tænkte, at det var et fint sted at stoppe. Det er mange år, og det er federe at blive klappet ud, end at blive buhet ud, forklarer Anne Hjernøe.

Men så kom coronakrisen, og det fik tv-kokken og tv-journalisten til at ændre mening. Pludselig blev alle deres aftaler hen over sommeren nemlig aflyst.

I stedet besluttede de sig for at lave endnu en omgang med Anne og Anders – denne gang i Danmark.

Makkerparret kan ses i ”Anne og Anders vender hjem” på DR1 hver torsdag kl. 20.00.

Læs mere om: