Lørdag, 13. februar 2016 - af Lene Skriver Bak

Annette Heick: Jeg er vild med Melodi Grand Prix

Annette Heick.
Annette Heick.
Foto: Agnete Schlichtkrull / DR
Annette Heick udgør en tredjedel af årets værtstrio til Dansk Melodi Grand Prix, og havde hun ikke stået på scenen, havde hun set med hjemme i stuen!

Annette Heick er vokset op med Melodi Grand Prix, og hun er ikke bange for at indrømme, at hun er fan.

Skulle hun ikke stå på scenen lørdag aften i Horsens, hvor det store show løber af stablen, havde hun siddet bag skærmen derhjemme og set med.

- Jeg elsker Melodi Grand Prix, det er vildt god underholdning, og jeg ser gerne både det danske og det svenske. Det har jeg gjort hele mit liv, fortæller Annette Heick til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Annette Heick: Der er vist ingen, der beskylder mig for at være en pylremor

Annette Heick er langt fra nogen Grand Prix-nybegynder. Ikke alene har hendes forældre, Hilda og Keld Heick, deltaget i musikkonkurrencen hele fire gange og hendes far har skrevet til hele 31 bidrag i konkurrencens levetid, hun har også selv stået på scenen som deltager.

Både i 1991 og 2007 optrådte Annette som solist i Grand Prix’et og i 2005 var hun vært i det såkaldte green room, hvor deltagerne sidder og venter på resultatet af afstemningen. En tjans, der sjovt nok varetages af Annettes mor, Hilda, når 2016-udgaven af Melodi Grand Prix løber af stablen.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Se en samling skønne billeder af tidligere vindere i galleriet her:

GALLERI: Vindere af Melodi Grand Prix gennem tiden (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden