Onsdag, 18. januar 2017 - af Majken Munk

Bag om DR-værterne, der styrer seerne igennem VM

Tina Müller

Tina Müller

Foto: Martin Høien
Det er en erfaren trio, der sørger for, at seerne bliver taget i hånden, når de danske håndboldherrer spiller kamp ved VM i Frankrig.

Det er et solidt hold, der styrer håndbold-festlighederne ved VM i Frankrig på DR. VM-studiets trio består af to tidligere håndboldspillere og en erfaren TV-vært. 

Den 39-årige TV-vært Tina Müller står i spidsen, når seerne skal følge med i VM-studiet på DR. Hun startede sit arbejde som praktikant ved Viasat, hvor hun var så opsat på at få arbejde, at hun sammen med sin ansøgning klippede en lok af sit hår af og sendte den med for at vise, hvor meget hun ville ofre for at få jobbet.

Efter at have været tilknyttet Viasat blev hun i december 2014 hentet til DR for at dække håndboldtransmissionerne. 

Privat har Tina Müller hverken kæreste eller børn, men hun bliver blød om hjertet, når hendes niece fortæller hende, at hun elsker hende. Tina Müller vil gerne have en kæreste, men hun er ikke som sådan på jagt efter den eneste ene. 

De to håndboldeksperter

Den smukke Tina Müller er flankeret af meget håndboldviden, når hun sammen med de to tidligere håndboldspillere Lars Krogh Jeppesen og Camilla Andersen diskuterer og dissekerer kampene ved VM. 

Camilla Andersen spillede på kvindelandsholdet i sluthalvfemserne og var med til at vinde OL-guld i 1996 og 2000. Ved siden af håndboldkarrieren har hun altid arbejdet med rejser og ejer i dag rejsebureauet Travel Sense, der har speciale i sportsrejser. Privat er 43-årige Camilla Andersen gift med Charlotte Rust Pedersen. 

Camilla Andersen

Camilla Andersen

Foto: Niels Henrik Dam

Lars Krogh Jeppesen er enlig hane i hønsegården på DR. Han spillede på herrelandsholdet i 00’erne, og var med til at vinde EM-guldmedaljen i 2008, der kickstartede herrelandsholdets succes. Han fungerer som både håndboldekspert og kommentator på TV, og ud over det arbejder den 37-årige som træner for SønderjyskEs håndboldherrer. Privat er han gift med Mette, og parret har to døtre. Sammen bor familien i Kolding. 

Lars Krogh Jeppesen, Mette

Lars Krogh Jeppesen og hustru Mette

Foto: Lars Horn

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden