20. okt. 2018
Af Lisbeth Grube

Bagedyst-Jasmin blev mesterbager: Fejrer det med bagevennerne

Jasmin Gabay fra "Den store bagedyst".
Jasmin Gabay fra "Den store bagedyst".
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
30-årige Jasmin Gabay blev sæsonens første kvindelige mesterbager og er lykkelig for, at hun er blevet en del af bagedyst-familien.

Jasmin Gabay kunne ikke holde jubelskrigene tilbage på TV, da hun lørdag aften blev kåret som ugens mesterbager i "Den store bagedyst" på DR1.

Med tre fuldtræffere på kagefadet og smørblomster ud over det sædvanlige blev hun årets første kvindelige mesterbager.

Meget glad

- Jeg var vildt glad! Det var så dejligt, og det var sjovt at snuppe forklædet fra Jon, fordi han var så kæphøj i sidste uge, siger Jasmin drillende om sin gode bagedyst-ven, Jon Edlund.

Faktisk så hun lørdagens afsnit af bagedysten med netop Jon, der havde taget turen fra Aarhus, og Kristoffer, som hun allerede torsdag var i køkkenet med hjemme i Søborg, hvor der blev braset og flamberet ved komfuret.

- Vi lavede mad sammen, og det var så hyggeligt. Og det er altid sjovt at se bagedysten sammen, fortæller den glade mesterbager.

Passer på hinanden

Jasmin Gabay er lykkelig for de nye venskaber, hun har fået i "Den store bagedyst".

- Jeg er virkelig blevet en del af bagedystfamilien, og der findes en gruppe på Facebook for alle os, der har været med i "Den store bagedyst" gennem årene. Vi skriver med hinanden og kommenterer løs. Har du været med i bagedysten, er du en del af et hold, og vi passer på hinanden allesammen. Det er meget rørende, siger hun.

Læs interviewet med Jasmin i BILLED-BLADET nr. 43, der er på gaden på torsdag.

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0274485ny_0.jpg
Jasmins mesterværk i lørdagens afsnit.
Foto: DR

Læs mere om: