1. sep. 2016
Af Majken Munk

Bedrag blev belønnet

Natalie Madueño
Natalie Madueño, som spiller Claudia i "Bedrag".
Foto: Alex Tran
DRs ”Bedrag” vandt dette års Svend-pris som Årets danske TV-dramaserie. Prisen er givet for seriens første sæson, og seerne kan allerede glæde sig til den næste.

Ved årets Svend Prisen vandt første sæson af ”Bedrag” i kategorien Årets danske TV-dramaserie.

Serien har da også været meget populær med i gennemsnit 1,1 millioner seere til hver episode. Og da det er seerne, der stemmer ved Svend Prisen, er de også den afgørende grund til, at det netop blev ”Bedrag”, der vandt.

LÆS MERE: Nikolaj Lie Kaas i ny TV-rolle: Serien hitter på filmfestival

Ny sæson på vej

Og seerne kan godt begynde at glæde sig til sæson to, som formentlig får premiere til efteråret.

- Vi er lige blevet færdige med at optage ”Bedrag” sæson to, så nu venter vi bare spændt på, at den bliver klippet færdig, så den kan blive sendt, fortæller en af hovedrolleindehaverne, Natalie Madueño, der spiller Claudia i serien.

Glade modtagere

Svend-prisen blev modtaget af Jeppe Gjervig Gram, som har skrevet dramaseriens første og anden sæson. Han modtog den sammen med netop Natalie Madueño og Anders Heinrichsen, som spillede whistleblower-karakteren Jens Kristian.

LÆS MERE: Natalie Madueno fra bedrag: Jeg ser anderledes ud i virkeligheden

Alle var de meget beærede over at modtage prisen i så hårdt et felt. Konkurrenterne til titlen bød blandt andet på TV2s komedieserie ”Bedre skilt end aldrig” og TV2s dramaserie ”Norskov”.

Læs mere om: