Benny fra Gift ved første blik: Havde håbet på noget helt andet

Foto: DR/Mette Uhl og Theis Mortensen
Benny havde et ønske til sit match, som ikke blev opfyldt.
Inden eksperterne i ”Gift ved første blik” matcher de medvirkende, gennemgår de tilmeldte en række tests og skal svare på en bunke spørgsmål.
 
Blandt andet om, hvor deres match må bo. Og her var Benny klar i mælet.
 
 
- Det perfekte ville være en 52-årig i en Frederiksbergvilla med plads til min bil i parkeringskælderen, men det kan man ikke kræve. Jeg sagde, at jeg søgte i det område, men jeg var klar til at rykke for kærligheden, fortæller 54-årige Benny til BILLED-BLADET.
 
 

Afstand på tre en halv time

Benny bor i Marielyst på Falster, men der er en helt særlig grund til, at Frederiksberg ville have været perfekt. Hans søn bor nemlig i Vanløse på kanten til Frederiksberg.
 
- Jeg håbede fra start, de fandt en omkring min søn. Jeg ville virkelig have brugt København. Men nu det er jo heller ikke ham, der skal passe til mig, så Aarhus var også helt ok.
 
 
I stedet for en kvinde i Frederiksbergområdet blev han matchet med Tanja nær Aarhus. Turen fra den ene til den anden tager tre og en halv time, og det er Benny helt okay med.
 
- Vi må se hinanden i forlængede weekender og i ferier. Men det er ikke et problem, for man kan køre hjem tidligt mandag morgen. Jeg kan også arbejde lidt på telefon. Og jeg kunne møde klokken 9 i stedet for 7.30 - min chef er heldigvis fleksibel, fortæller Benny til BILLED-BLADET.
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden