Bimse fra Bedrag: Jeg tænkte bare "Nicky, din idiot"

Lucas Hansen

Lucas Hansen

Foto: Birger Storm
I aftenens afsnit af DR-serien ”Bedrag” var det meget tæt på, at Nicky stikker sin bedste ven Bimse i ryggen, og netop det kom også bag på skuespiller Lucas Hansen, der spiller Bimse.

Venskabet mellem Nicky og Bimse har været igennem tonsvis af prøvelser, men aftenens afsnit af ”Bedrag” var lige ved at sætte punktum for det ellers så stærke venskab, da Nicky ville have Bimse til at tage skraldet for sit overfald på politimanden Mads Justesen. 

LÆS MERE: Bimse fra Bedrag: Jeg er blevet single

Og da skuespilleren bag rollen som Bimse, Lucas Hansen, læste netop den scene i manuskriptet, var han også overrasket.

- Jeg tænkte bare, at Nicky var en kæmpe idiot. Efter alt Bimse havde gjort for ham, både opgivet pengene, men han er jo også blevet en del af familien, fortæller Lucas Hansen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

En scene med store følelser

Da scenen skulle indspilles var det absolut de store følelser, der skulle findes frem. Selvom Lucas Hansen var overrasket over, at Nicky kunne finde på at sælge sin ven, så følte han sig meget til rette med den følelsesladede scene.

LÆS MERE: "Bedrag" blev belønnet

- Jeg synes, det er lettere at spille sådan en scene. Følelserne kan jeg relatere mig til og det gør det lettere og sjovere at indspille scenen, fortæller skuespilleren. 

Heldigvis endte Bimse ikke med at overgive sig, men om venskabet mellem Nicky og Bimse kan holde til rygstikkeriet kan seerne se i næste afsnit på søndag.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden