Birgitte Hjort Sørensen springer ud som TV-vært

Birgitte Hjort Sørensen.

Birgitte Hjort Sørensen.

Foto: Jeppe Michael Jensen
Birgitte Hjort Sørensen bliver til foråret TV-vært på underholdningsshowet ”Flashback”.

Så er der bud efter Birgitte Hjort Sørensen til en helt ny rolle på TV.

Den 34-årige stjerneskuespiller, som har glimret i TV-serier som ”Borgen” og ”Game of Thrones”, bliver nemlig til foråret TV-vært i det nye underholdningsshow ”Flashback” på DR1.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Pinlige øjeblikke

Skuespilleren står i front, når kendte mennesker deler ud af nogle af de mest pinlige eller absurde øjeblikke i deres liv.

- Jeg ser utrolig meget frem til at tage udfordringen op som vært på Flashback. Det er jo en slags fremmed land for mig, men jeg har altid haft stor glæde ved at søge nye udfordringer, og jeg har i et stykke tid gerne villet prøve rollen som vært af. Da jeg blev præsenteret for ”Flashback”, var jeg sikker på, det ville blive et både underholdende og vedkommende program, og folkene bag arbejder utroligt hårdt og seriøst på at skabe det absolut bedste resultat. Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde i et helt nyt miljø og på nogle helt andre præmisser, siger Birgitte Hjort Sørensen i en pressemeddelelse.

Birgitte brændte igennem til castingen

Programmet byder både på stærkt pinlige historier, gode grin, anderledes skuespil, quizzer og masser af kendte personligheder. Underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme, er begejstret for valget af Birgitte:

- Selv om vi alle har nydt godt af hendes indiskutable talent som skuespiller, så var det i castingforløbet hendes helt kolossale evne til at være nærværende og få folk til at føle sig trygge, der overbeviste os om, at hun passede perfekt som vært på ”Flashback”. At Birgitte så ovenikøbet brænder så utroligt stærkt igennem TV-skærmen med sin fantastiske udstråling er en kæmpe ekstra gevinst.

Birgitte Hjort Sørensen spiller netop nu teater på Broadway i New York.

LÆS MERE: Birgitte Hjort Sørensen første dansker på Broadway

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden