Lørdag, 11. marts 2017 — af Majken Munk

Birgitte Hjort Sørensen styrer nye lørdagsløjer

Birgitte Hjort Sørensen
Birgitte Hjort Sørensen
Foto: Hanne Juul
Skuespilleren Birgitte Hjort Sørensen har skiftet teatret ud med TV, og springer ud som vært på DR’s nye underholdningsshow ”Flashback”.

Danskerne lærte hende at kende som journalisten Katrine Fønsmark, der boltrede sig blandt politikerne på Christiansborg i DR-serien ”Borgen”. Nu vender Birgitte Hjort Sørensen tilbage til DR, men i en helt ny rolle. Den 35-årige skuespiller er vært på det nye underholdningsshow lørdag aften på DR.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har bestemt været en anderledes udfordring for den talentfulde skuespiller.

- Jeg er blevet udfordret mere, end jeg har været i ti år. Der er sindssygt mange bolde at holde i luften. Det er vildt svært og hårdt, men også helt utroligt sjovt, fortæller den nyudklækkede TV-vært til BILLED-BLADET.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Pinlige historier i den varme stol

”Flashback” er et underholdningsprogram, hvor tre danske kendte kommer i den varme stol, hvorfra de genoplever to pinlige hændelser fra deres liv. Dernæst skal de to resterende kendisser gætter, hvordan hovedpersonen reagerer på hændelsen efterfølgende. Og Birgitte Hjort Sørensen er særligt glad for, at hun ikke skal sidde i den varme stol, men overfor.

- Jeg er meget glad for ikke at være i gæsternes sted. Jeg har det bedre med at bestemme – det falder mig meget naturligt. Jeg ville selv overveje at være gæst i sæson to, men ikke første sæson. Jeg ville skulle se tingene an først, fortæller Birgitte Hjort Sørensen grinende.

Men hun forsikrer, at de gæster, der har været en del af showet allerede, har synes om det, og haft det virkelig sjovt. Specielt ved at gense de to pinlige hændelser, som bliver vist som en rekonstrueret film med skuespillere i rollen som dem selv.

I premiereafsnittet er det politiker Simon Emil Ammitzbøll, sangerinde Lina Rafn og TV-vært Joakim Ingversen, der skal i den varme stol. ”Flashback bliver vist kl.20.00 de kommende lørdage på DR.

Joakim Ingversen, Birgitte Hjort Sørensen, Lina Rafn, Simon Emil Ammitzbøll
Joakim Ingversen, Birgitte Hjort Sørensen, Lina Rafn, Simon Emil Ammitzbøll
Foto: Sine Fiig/ DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden