Mandag, 9. januar 2023 - af Karina Didriksen

Caroline Wozniacki med sød afsløring om ægtemanden

Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki.
Foto: Lars Møller/DR
Tennisstjernen Caroline Wozniacki takkede sin familie under ”Sport 2022” og kom med en sød afsløring om ægtemanden, David Lee.

- Jeg er lidt nervøs, selv om jeg har stået på scenen hele aftenen, lød det fra Caroline Wozniacki, da hun lørdag den 7. januar modtog en stor hæder under ”Sport 2022” i Herning.

Den tidligere tennisstjerne blev optaget som nyt medlem af sportens Hall of Fame, og i takketalen sendte hun en stor hilsen til sin familie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg ved, at mine forældre passer på børnene derhjemme, så jeg ved, at de ser med på tv. Så hej mor og far, lød det med et smil fra Caroline Wozniacki.

Foto: Lars Møller/DR

Takkede for støtten

Caroline Wozniacki fødte sønnen James den 24. oktober, og hun har i forvejen datteren Olivia på halvandet år med sin amerikanske ægtemand David Lee.

Hendes mand sad blandt publikum i Jyske Bank Boxen, da hun fremførte sin takketale. Undervejs kom hun med en sød afsløring om David Lee.

- Tusind tak for al støtten, uden jer var det aldrig blevet til noget. Og selvfølgelig også min bror, som er herinde, sagde Caroline Wozniacki og tilføjede med et smil:

- Og min mand David, som begynder at kunne snakke dansk nu!

Caroline Wozniacki og David Lee. 
Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden