2. jan. 2018
Af Juliane Olsen

Christian Degn afslører: Første krise med kæresten

Christian Degn og Sirid Garff
Christian Degn og Sirid Garff
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
”Hammerslag”-værten Christian Degn er flyttet sammen med sit livs kærlighed Sirid, men julefejringen udløste en lille uoverensstemmelse.

Den 38-årige ”Hammerslag”-vært lægger ikke skjul på, at han har skudt papegøjen ved at have scoret tegnefilmsproducenten Sirid Garff Vejrum.

Egentlig var det meningen, at de to ikke skulle fejre jul sammen, men planerne blev ændret, og Sirid blev dermed gæst ved julebordet hos Christian Degns forældre.

Men før det var der optræk til en mindre uoverensstemmelse, da Sirid havde læst en december-udgave BILLED-BLADET, hvor der stod, at parret ikke skulle fejre jul sammen.

Christian Degn beroligede kæresten

- Det endte med lidt en krise, hvor Sirid bankede på, mens jeg stod under bruseren og lige ville vide, hvad jeg havde gang i, griner Christian Degn.

”Hammerslag”-værten kunne selvfølgelig berolige sin smukke kæreste med, at interviewet var givet, før de endelige juleplaner var blevet lagt.

Dermed kunne kæresteparret, der fandt sammen i sommer, holde jul i god ro og orden, og Sirid endte endda med at vinde mandelgaven hos svigerfamilien.

Kæresten har forblændet TV-værten

- Min far eller bror plejer ellers at vinde den, men de tog det ret pænt, siger Christian Degn til BILLED-BLADET.

Parret har boet sammen i ”Hammerslag”-værtens lejlighed på Vesterbro siden efteråret, og den forelskede TV-vært er stadig forblændet af sin smukke kæreste.

Søde Sirid svinger nemlig godt med hans familie, og indtil videre har hun været en stor fornøjelse at bo sammen med, fortæller Christian Degn til BILLED-BLADET.

Læs mere om: