Christian Degn finder liebhaveri på Grønland

Christian Degn

Christian Degn

Foto: DR
"Hammerslag" viser boliger på kanten af ødemarken i nord mandag den 28. december på DR1.

Christian Degn har i årets specialudgave af "Hammerslag" inviteret de to mæglerhold med til Grønland for at gætte priser på fire boliger.

– Mæglerne blev overrasket over hvor fantastiske huse, der er på Grønland. Alle fordomme blev fejet til side, for på kanten af ødemarken er der bygget noget vildt liebhaveri, afslører Christian Degn på forhånd.

Særudgave af Hammerslag

I den timelange særudgave af ”Hammerslag” skal mæglerne forsøge at ramme de rigtige priser på to boliger i henholdsvis Nuuk og Ilulissat.

– I programmet får vi også mulighed for at vise landet på en anden måde. Grønland er ikke kun sociale problemer og et folk i nationaldragt, når dronningen kommer på besøg. Vi kommer tættere på hverdagslivet, lover Degn, der stadig er imponeret over storheden, som han for første gang oplevede ude i den vilde natur.

Han kom også selv med på en meget speciel fisketur i en elv ved Nuuk

– Det handlede om at fange fiskene med hænderne. Det kan du kun, hvis du er dygtig nok, siger Christian Degn meget hemmelighedsfuldt og vil ikke afsløre mere, før ”Hammerslag i Grønland” bliver sendt i aften kl. 20.30 på DR1. 

 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden