30. jan. 2018
Af af Luise Marie Bekker og Juliane Olsen

Christian Degn fra Hammerslag: Jeg er vildt taknemmelig for mit job!

Christian Degn.
Christian Degn.
Foto: Birger Storm
Christian Degn håber, han skal lave "Hammerslag" mange år endnu.

I 2014 overtog Christian Degn Hammerslags-tjansen fra Peter Ingemann, og det var nogle store sko at skulle udfylde.

Men så er det også heldigt, at Christian Degn er 208 cm høj og har store fødder.

Seerne er glade for ham - over 600.000 seere kigger med hver uge. Og han er også glad for at lave programmet:

– Jeg er vildt taknemmelig for at lave ”Hammerslag”, og jeg har ingen planer om at stoppe. Det er en livsstil for mig. Jeg håber at få lov til at lave programmet mange år endnu, siger han til BILLED-BLADET.

I Peter Ingemanns fodspor

Faktisk sad Christian Degn som nyuddannet ved siden af Peter Ingemann på "Rene ord for pengene". Her arbejdede de sammen, da Peter fik tilbudt værtsjobbet på "Hammerslag". Ni år senere var det så Christians tur.

Og her er han faldet godt til.

Christian Degn har vænnet sig til at være kendt

Én af de ting ved jobbet, Christian lige skulle vænne sig til, er at blive genkendt på gaden. Nok havde han tidligere fået opmærksomhed på grund af sin højde, men nu kan folk hilse på ham, fordi de kender ham fra TV.

Særligt efter han fik en kæreste, har han fået mediernes opmærksomhed. Siden i sommer har han dannet par med tegnefilmsproduceren Sirid Garff.

– Der kommet større interesse i forhold til for fire år siden, men jeg føler mig ikke malket. Faktisk siger DR, at jeg er for sød, og at jeg ikke skal sige ja til at medvirke hele tiden, siger Christian Degn, der er aktuel i den nye sæson "Hammerslag", der har premiere tirsdag den 30. januar på DR1.

Læs mere om: