1. apr. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Christina fra Gift ved første blik: Sådan går det i dag

Christina fra "Gift ved første blik". 
Christina fra "Gift ved første blik".
Foto: Søren Jul Lamberth
Christina blev smedet sammen med Michael i "Gift ved første blik", men siden er de gået fra hinanden.

Det var i efteråret, man kunne følge fem modige par i ”Gift ved første blik”, og blandt de medvirkende var Christina Gouveia, der blev smedet sammen med Michael Dalgaard.

De forblev gift, da optagelserne sluttede, men kort efter valgte de at gå fra hinanden, og de har ikke længere kontakt, fortæller Christina.

En stor oplevelse

- Det var sjovt og spændende at være med. Det var især spændende at lave tv og møde alle personerne bag. Det var en kæmpe oplevelse.

Mange tusinder fulgte hendes oplevelser i programmet i efteråret, og hun oplever stadig at blive genkendt.

- Det er ikke mere end et par dage siden, én spurgte, hvor vedkommende kendte mig fra. Det er okay. Det var massivt lige under programmet, hvor folk stoppede mig på gaden eller skrev på min arbejdsmail. Stormen har lagt sig nu, og der er mere ro på, fortæller Christina.

Opfølgning på alle parrene

Der er formentlig mange, der gerne vil vide, om hun har fået sig en ny kæreste, siden hun og Michael gik fra hinanden. Men man må væbne sig med tålmodighed for at få svaret.

- Man må vente på den nye sæson. Som noget nyt bliver der nemlig fulgt op på, hvordan det er gået siden programmet, fortæller Christina hemmelighedsfuldt.

Programmet vender tilbage på DR med en ny sæson senere på året.

https://imgix.billedbladet.dk/bb40_gift_ved_foerste_blik_1_dr-0606190.jpg
Christina og Michael fra "Gift ved første blik".
Foto: DR

Læs mere om: