Torsdag, 10. oktober 2019 - af Luise Marie Bekker

Christina og Michael fra Gift ved første blik venter barn

Michael og Christina.

Michael og Christina.

Foto: DR
Christina fra "Gift ved første blik" er gravid. Michael er faderen. Selvom parret er gået fra hinanden, er de stadig gift.

Det har været noget af en rutchebanetur for Christina og Michael i "Gift ved første blik". Det gik fra "skat" til tvivl om, hvorvidt de overhovedet skulle være sammen.

De var nok de hurtigste til at sige, at de elsker hinanden - og nu får de nok også historiens hurtigste "Gift ved første blik"-baby.

Michael og Christina stadig gift

Christina blev nemlig gravid under eksperimentet, og de to unge mennesker venter barn i starten af det nye år.

"Vores ægteskab har været fyldt med masser af glæde og ønsker om en fælles fremtid og familie, men også med en masse udfordringer og konflikter. Vi er gået fra hinanden, men er stadig gift og taler sammen. Det er dog en ekstra skrøbelig tid for os lige nu, da Christina er gravid. Vi har fået flere henvendelser vedrørende dette, som vi her bekræfter og samtidig melder ud, at vi ønsker at være private omkring denne situation, som vi nu står i, og har ingen yderligere kommentarer til dette. Vi håber, at folk vil respektere dette ønske," skriver parret i en fælles udtalelse til BILLED-BLADET.

Se alle deltagerne i årets Gift ved første blik herunder:

Galleri: Gift ved første blik 2019

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden