Claus og Henriette fra Gift ved første blik: Sådan blev vi kærester

Claus og Henriette.

Claus og Henriette.

Foto: DR
En lille fortalelse fra Henriettes side endte med, at hun og Claus blev enige om, at de nu kunne kalde sig kærester.

I femte afsnit af ”Gift ved første blik” ser vi Henriette og Claus være meget tætte og kysse en del – de endte faktisk også med at blive kærester på bryllupsrejsen meget kort tid efter, de havde mødt hinanden.

- Vi var blevet meget fortrolige og trygge ved hinanden, og da jeg stod i et interview på et tidspunkt, kom jeg til at sige, at vi er ligesom kærester.

- Bagefter tog jeg fat i ham og spurgte, hvordan han havde det med, at jeg havde sagt sådan… fortæller Henriette Hansen til BILLED-BLADET.

Skete i omvendt rækkefølge

Det skulle vise sig, at han faktisk havde det ligesådan.

- Det kom lidt bag på mig, for det var lidt hurtigt. Men det var jo der, vi var, og vi var enige, siger Claus Henriksen.

Normalt skulle man synes, at man bliver kærester, inden man bliver ægtefolk, men Claus og Henriette gjorde det i sagens natur omvendt.

Claus ramt af rygproblemer

I programmet, hvor Henriette og Claus bliver et par, er ikke alt fryd og gammen hos parret.

Claus fik nemlig et ryk i ryggen, der gjorde, at han ikke kunne dreje hovedet.

- Vi måtte aflyse at skyde med håndvåben, som vi ellers havde planlagt. Heldigvis var det den sidste dag, og dagen efter havde ryggen det fint igen, fortæller han.

I næste afsnit af "Gift ved første blik" skal Henriette og Claus hjem til hverdagen og se, om de kan få det til at fungere.

Se hvordan det går dem og de andre fire par torsdag klokken 20.00 på DR1.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden