19. sep. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Luna fra Gift ved første blik: Kastet ud i en krise

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/luna.jpg
Foto: Martin Høien og DR
Luna fra "Gift ved første blik" fik én på goddagen på sin bryllupsrejse med Anders, og lige siden har hun gået til psykolog, fortæller hun i et interview i BILLED-BLADET.

Bryllupsrejsen mellem Anders og Luna fra ”Gift ved første blik” tog en uventet drejning sidste torsdag, da Anders fortalte Luna, at han synes, det var gået for stærkt mellem dem.

Luna havde forståelse for Anders’ synspunkt, men hun havde svært ved at forstå hans afvisende adfærd, og oplevelsen har siden gjort, at Luna har været nødt til at få professionel hjælp.

Har svært ved at sove

- Jeg har fået én på goddagen, og jeg går til psykolog, efter jeg er blevet kastet ud i en krise, men det er også en gave – hun er fandeme dygtig. Jeg har været nødt til det.

- Efter jeg ikke sov 24 timer dernede, tog jeg det med mig hjem, at jeg ikke kunne sove, fortæller Luna blandt andet i et interview i BILLED-BLADET i denne uge.

- Nu har jeg kun hjertebanken tilbage, når jeg bliver lidt stresset, men jeg har det ikke frygteligt. Og grunden er, at jeg blev bakket op om at få en psykolog, og at jeg har en fantastisk arbejdsplads og bagland.

Læs meget mere om Lunas oplevelser på bryllupsrejsen i et stort interview i BILLED-BLADET nr. 38, der er på gaden nu, og se hvordan det går alle parrene i "Gift ved første blik" hver torsdag på DR1.

GALLERI: Her er parrene fra Gift ved første blik 2019

Læs mere om: