11. mar. 2018
Af Karina Didriksen

Connie Nielsen fra Liberty: Min søn lærer dansk

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20180125_mho5163.jpg
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Den "Liberty"-aktuelle Hollywood-stjerne Connie Nielsen bor i USA og vil gerne have, at sønnen Bryce, bliver god til dansk.

Det er 30 år siden, at Connie Nielsen flyttede fra Danmark, og de senere år har hun boet i USA med sønnen Bryce, som hun fik med den danske Metallica-trommeslager Lars Ulrich.

Hollywood-stjernen medvirker i øjeblikket i DR1-serien "Liberty", hvor hun spiller Katrina Larsson og taler flydende dansk, dog med en smule accent. Nu håber hun også, at hendes 10-årige dreng bliver god til sproget.

– Vi har dansklærer på, og jeg satser på, at Bryce kommer til at kunne tale mere flydende dansk til sommer. Jeg rejser hjem ret ofte, og børnene er med i Danmark et par uger hver sommer, fortæller Connie Nielsen til BILLED-BLADET.

Connie Nielsen elsker at rejse

52-årige Connie Nielsen nyder at besøge familie og venner i sit hjemland, men hun kunne ikke forestille sig nogensinde at flytte tilbage til Danmark.

- Jeg elsker at bo, hvor jeg bor, og jeg elsker det liv, jeg har, siger hun og fortsætter:

- Men jeg elsker også den frihed, jeg har, til at kunne rejse og være lidt over det hele – både ude i verden og hjemme.

Udover sønnen Bryce, er Connie Nielsen også mor til 28-årige Sebastian, som hun har fra forholdet med den italienske skuespiller Fabio Sarto.

https://imgix.billedbladet.dk/10.8846700n.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: