Tirsdag, 3. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Danica fik kongeligt besøg i kolonihaven: Kom som et chok!

Danica Curcic
Danica Curcic
Foto: Hanne Juul
For skuespilleren Danica Curcic var det en fantastisk oplevelse at få besøg af kronprins Frederik i en helt særlig sammenhæng.

I forbindelse med at skuespilleren Danica Curcic skulle have Kronprinsparrets Kulturpris, var kronprins Frederik på besøg hos prisvinderen i hendes kolonihave.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Danica og kronprins Frederik i haven

Besøget blev filmet og var et af de fine indslag i tv-showet Kronprinsparrets Priser, som kunne ses lørdag aften på DR1.

Frederik talte om prins Henrik

Kronprins Frederik spurgte meget interesseret til Danicas arbejde, og på et tidspunkt var han og Curcic i haven og plukke vindruer, som blev presset til den skønneste druesaft.

Det fik kronprinsen til at nævne sin far prins Henrik, der jo elskede sine vinmarker med de saftigste druer.

Helt vanvittigt

- Det var helt vanvittigt. Det kom som et chok, fortæller Danica Curcic om mødet med kronprinsen og det at blive kåret som vinder af Kronprinsparrets store individuelle pris.

- Det betyder alt, siger Curcic desuden og beskriver kronprinsen som en meget behagelig og sød person, som var let at konversere med.

Danica Curcic og kronprinsparret
Danica Curcic og kronprinsparret
Foto: Hanne Juul

På scenen i Værket i Randers til Kronprinsparrets Priser-showet lørdag aften var Curcis sammen med Frederik og kronprinsesse Mary, der begge er fans af hendes arbejde.

- Mary så mig for et par år siden, da jeg spillede Jeanne d’Arc, fortæller Danica Curcic.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden