Torsdag, 15. april 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Danielle fra Alene i vildmarken: Jeg vil ikke sættes i bås

Patrick og Danielle
Patrick og Danielle
Foto: Hanne Juul
Danielle fra "Alene i vildmarken" er ikke vant til at leve i naturen, men hun vil alligevel gerne vise en anden side af sig selv.

For tiden kan man følge de modige par fra ”Alene i vildmarken”, og flere af dem har masser erfaring med at klare sig ude i den vilde natur.

Men ikke Danielle, som har sagt ja til eventyret sammen med sin mand, Patrick.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Danielle: Jeg vil ikke sættes i bås

- Når man ser mig, tænker man jo ikke, at hun er en vildmarkspige. Men jeg vil ikke blive sat i bås, og det var vigtigt for mig at få lov at vise en anden side af mig selv, fortæller Danielle, der til daglig arbejder som stewardesse.

Men ikke alle ser lige positivt på, at hun ude i vildmarken blandt andet ikke havde fanget nogen fisk til Patrick, da han efter flere dages vandring endelig fandt frem til hendes lejr.

- Jeg bliver høvlet ned! I begyndelsen var det lidt øv, men jeg tænkte, at man vel vænner sig til det. Men jeg begyndte at græde den anden dag, for jeg synes ikke, det var særlig sjovt at læse. Vi ved jo selv, hvordan vi er, og så er der nogen, der har set os i ti minutter og synes, de kender os, fortæller hun frustreret.

- Det er nederen, for det er en oplevelse, vi har glædet os til at se, og det var ikke sjovt for mig at se dig ked af det, siger Patrick.

- Jeg synes, det er ærgerligt, for jeg har åbent og ærligt sagt, at jeg ikke ved, hvad jeg laver. Jeg har aldrig påstået, at jeg er en vildmarkskvinde. Så jeg synes, det er ærgerligt, at man ikke kan respektere og støtte det i stedet for, lyder det fra Danielle.

Man kan følge ægteparrets strabadser i vildmarken hver torsdag på DR1. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden