4. apr. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Danielle og Patrick fra Alene i vildmarken: Det frygtede vi mest

Danielle og Patrick
Danielle og Patrick
Foto: Hanne Juul
Deltagerne skal gennem mange udfordrende oplevelser i "Alene i vildmarken", og der var særligt én ting, som Patrick og Danielle frygtede.

De seks par fra ”Alene i vildmarken” har sagt ja til en vanvittig udfordring.

Og selvom de har forberedt sig godt hjemmefra, har flere måttet sande, at det er umuligt at forestille sig, hvad der venter én, når man er mutters alene i den nordnorske ødemark.

Bange for at sulte

- Vi forberedte os meget, inden vi tog af sted. Vi var ude i skoven, og Patrick lærte mig nogle knob. Men man kan bare ikke forberede sig på det, før man er derude. Det er nemt at være sofaklog, når man ser programmet, men man kan slet ikke sætte sig ind i, hvordan det er at være så isolerede, fortæller Danielle, der er alene i vildmarken med sin mand, Patrick.

Hvad de ikke kunne forberede sig på hjemmefra, var den sult, de måske ville møde ude i vildmarken, og det var også deres største frygt inden afrejse.

- Jeg var virkelig bange for at sulte, fordi jeg ikke vidste, hvordan min krop ville reagere, fortæller Patrick.

- Og man skal have dobbelt så meget mad, når man er to af sted. Og du spiser virkelig meget, tilføjer Danielle med et smil.

- Jeg spiser virkelig meget, og jeg bliver hangry (sur, red.), når jeg er sulten. Det var måske Danis største frygt, ler Patrick.

Hvordan det går ægteparret, kan man se hver torsdag i ”Alene i vildmarken”.

Læs mere om: