7. mar. 2019
Af Ken Richter

De rigtige mænd er tilbage - nu med damer

De rigtige mænd med deres damer. F.v. Kim, Michael, Jonas og Bjørn.
De rigtige mænd med deres damer. F.v. Kim, Michael, Jonas og Bjørn.
Foto: DR
Fire gæve håndværkere tager værktøjet i den anden hånd for at få en ny og sundere livsstil.

Torsdag aften, den 7. marts kl. 20, sender DR det første af seks nye afsnit om "De rigtige mænd - nu med damer".

Faktisk er der tale om et dristigt bagholdsangreb, for ingen af de fire damer vidste på forhånd, at de også får en fremtrædende rolle i programmet. I de to tidligere sæsoner af "Rigtige mænd" har konerne og kæresterne nemlig kun været med som tilskuere. Det er slut nu.

Kæmper side om side

Sundhedsspirrevippen Jacob Søndergaard, der igen styrer løjerne, har nemlig erkendt, at de tidligere sæsoner med rigtige mænd har slået fejl. Mænd kan nemlig ikke noget som helst selv.

Derfor skal mænd og kvinder kæmpe side om side, hvis det skal lykkes at få bugt med den dvaske, fedtglinsende livsstil, som de fire håndværkere er blevet fanget i.

Her er de fire par i årets program

De fire jyske kraftkarle og deres damer er:

Servicetekniker Michael og lillemor Janni fra Holstebro. De bor sammen med børnene Matti og Victoria på fire og 16 år. Michael elsker cola og pølsehorn.

Lastbilmekaniker Jonas og hans kæreste Sandra. De bor i Esbjerg og drømmer om at få børn. De håber, at Jonas' sædkvalitet bliver bedre, hvis han får en ny livsstil.

Elektrikeren Bjørn er gift med Nanna. Sammen har de har sønnnen Viggo på snart tre år. Parret bor ved Horsens, hvor de er ved at modernisere et tidligere forsamlingshus.

Truckfører Kim er den mindste i firekløveret. Han bor i Hejnsvig sammen med sin kone Karin og hendes tre næsten voksne børn, og de elsker at gå til linedans.

Læs mere om: