Torsdag, 3. maj 2018 - af Laura Dalgård Hansen

Søren fra Rigtige mænd skal giftes: Sådan friede kæresten

Søren Holm
Foto: Niels Åge Skovbo
Søren Holm blev landskendt, da han var med i ”Rigtige mænd” på DR, og nu skal han giftes. Men han blev noget forbløffet over kærestens frieri.

Søren Holm, også kendt som Smeden fra "Rigtige mænd", blev mildest talt overrasket, da kæresten Tanja spurgte, om de skulle gifte sig.

Hun havde nemlig været særdeles kreativ med sit frieri.

Søren: Hun tog røven på mig

- Jeg er jo old school. Det er manden, der spørger om sådan noget, og der var så en, der tog røven på mig for fuld gas, fortæller Søren om Tanjas frieri, som hun fik hjælp af godt 150 facebookbrugere til at gennemføre.

- Jeg fik en hel masse fremmede folk til at lave sedler eller billeder, hvor der stod ”Søren, vil du gifte dig med Tanja”, fortæller Tanja om sit noget utraditionelle frieri, som hun selv synes var en rigtig god og sjov ide. Søren selv skulle dog lige bruge noget tid på at fordøje, at det var ham, der var blevet friet til.

Søren skulle fordøje frieriet

- Jeg var på arbejde og åbnede lige Facebook i frokostpausen. Hvad fanden er det for noget pis, tænkte Søren, som ikke loggede på Facebook igen før om aftenen. Han skulle lige sunde sig.

Se hvordan det er gået Søren og de andre rigtige mænd, siden vi slap dem, i de tre nye programmer ”Rigtige mænd – hvor svært kan det være”. De bliver sendt hver torsdag klokken 20 på DR1.

Læs også et interview med Jan Lund Hammer i BILLED-BLADET nr. 18, som er på gaden fra i dag, torsdag. 

Søren og Tanja
Foto: Niels Åge Skovbo

Søren og Tanja har fuld gang i forberedelserne til brylluppet. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden