Onsdag, 10. maj 2017 - af af Ken Richter

Krabbe fra Rigtige mænd: Jeg føler mig som en vinder

Foto: DR
Thomas ”Krabbe” Krabbenhøft har på otte uger tabt sig hele 19 kilo og er tilbage på en bodyage, der svarer til hans 34 år.

Kloakarbejderen Thomas ”Krabbe” Krabbenhøft er et lettet mandfolk, der har smidt dunken, efter han har været gennem strabadserne i den nyeste omgang af ”Rigtige mænd” på DR.

Som der fremgik af det sidste afsnit, som DR sendte onsdag aften, var Krabbe den af de fem overvægtige håndværkere, der havde gjort størst femskridt, når det handler om bodyage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Krabbe: Jeg er glad og stolt

På bare otte uger havde Krabbe flyttet sig fra at have en kondition som en 45-årig til nu at have ramt sin egen alder på 34 år.

- Jeg kunne næsten ikke være i min krop, da jeg hørte resultatet. Det var helt vildt, og jeg er både glad og stolt, og jeg føler mig som en vinder, siger den trimmede brøndbisse fra Lundum ved Horsens.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Har det godt med ekskonen

I programmet har Krabbe fortalt, at han gerne vil vinde sin ekskone Tina tilbage. De blev separeret for to år siden. Lige på det punkt er han ikke kommet i mål.

- Vi har det stadig godt med hinanden og vores børn, men jeg ved ikke, hvor det ender. Det handler jo også meget andet end bare overvægt, og alle problemer forsvinder ikke bare af sig selv, fortæller Krabbe ærligt.

Han  er fortsat med at leve det sunde liv, efter ”Rigtige mænd” er slut. Sidste lørdag gennemførte Krabbe for eksempel Middelfart Halvmaraton, hvor han klarede distancen på bare én time og 47 minutter.

Næste store udfordring er Rigtige Mænd Løbet

Den næste store udfordring er den 24. maj, hvor Krabbe sammen med de fire andre håndværkere Julle, Flemming, Thomas og Rasmus stiller op til Rigtige Mænd Løbet, som bliver afviklet 50 steder rundt i landet.

Hvor, de populære mandfolk stiller til start, er endnu en hemmelighed. Også for dem selv.

LÆS OGSÅ: Rigtige mænd sælger i udlandet

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden