Dejligt nyt: Lise Baastrup og Neel Rønholt spiller sammen i ny serie

Foto: Birger Storm og Martin Høien
DR blænder i næste uge op for en ny serie med Lise Baastrup og Neel Rønholt på rollelisten.

Lander man på DR 1 fredag den 1. juli kl. 21.25 kan man få fornøjelsen af at se Lise Baastrup og Neel Rønholt i den nye dramakomedie-serie "Orkestret".

Udover Lise Baastrup og Neel Rønholt, finder man også blandt andre Frederik Cilius og Rasmus Bruun på rollelisten. Bag serien står Adam Price i samarbejde med MIkkel Munch-Fals.

"Orkesteret" er en komedie, som udspiller sig i og omkring et symfoniorkester - befolket af musikere, som på én gang lider af storhedsvanvid og mindreværdskomplekser. En samling glødende egoister, som skal underordne sig fællesskabet, for at kunne frembringe den store lyd, skriver DR i en pressemeddelelse.

Rasmus Bruun og Neel Rønholt.
Foto: DR/Åsmund Sollihøgda/SAMproduction

Rasmus Bruun og Neel Rønholt.

I serien mødes den nyansatte og konfliktsky souschef Jeppe Nygren (Rasmus Bruun) og orkestrets 2. klarinettist, den vredladne enspænder Bo Høxenhaven (Frederik Cilius). Bo lever og ånder for musikken og har ét altoverskyggende mål: at blive 1. klarinettist i stedet for 1. klarinettisten, skriver DR videre.

'Orkestret' har premiere den 1. juli på DR TV og kan ses på DR1 hver fredag samme dato klokken 21.25. Fredag den 1. juli bliver der dog vist to afsnit i træk, og fredag den 8. juli sendes ikke.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden