Den store bagedyst: Historien bag Mads' romantiske mesterværk

Mads Eg Andersen

Mads Eg Andersen

Foto: DR
Mads Eg Andersen bagte et valentinsdag-mesterværk ud over det sædvanlige, og det var med til at indbringe ham mesterbagerforklædet for anden gang.

Der var romantik i luften i lørdagens udgave af ”Den store bagedyst”, hvor deltagerne blandt andet skulle lave valentinsdag-mesterværker.

Den udfordring blev endestationen for Morten, men til gengæld klarede Mads opgaven til ug, og hans kagepræstation var da også medvirkende årsag til, at han for anden uge i træk fik mesterbagertitlen.

- Det er da helt vildt, det havde jeg slet ikke regnet med. Når man er i gang med konkurrencen, er det det vildeste at få det forklæde, og at jeg blev den første, der fik det to gange, var helt vildt, lyder det fra den 24-årige Aarhusianer.

Pigerne er vilde med Mads 

At Mads Eg Andersen vandt mesterbagerforklædet i program 5, var ikke det eneste, der blev afsløret lørdag aften.

- Det er først der, det bliver breaket, at jeg har en kæreste, så nu må vi se, om det får indflydelse på mængden af beskeder, siger Mads med et smil.

Der er nemlig mange, der har kontaktet ham og skrevet alt fra, at han ligner et godt stykke bagværk, til om han vil mødes og med ud at have en kop kaffe.

- Vi synes bare, det er sjovt. Jeg prøver at inddrage hende så meget som muligt, og så kigger vi på det sammen, forklarer Mads om opmærksomheden fra det modsatte køn.

Mads skrev breve til kæresten

Kæresten Malene blev på sin vis også inddraget i Mads’ valg af mesterværk i lørdagens udgave af ”Den store bagedyst”. For hans valentinsdag-mesterværk var naturligvis til ære for hende.

- Jeg tænkte, at jeg skulle lave noget, hun kunne lide, og hun er helt vild med den kage med jordbær og mousse. Jeg havde lavet kagen inden bagedysten, og så havde jeg fundet på et nyt udseende til den, så det passede til temaet i programmet, forklarer Mads.

Der hørte også et brev med til hans mesterværk, og det var der en helt særlig årsag til.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Vi boede fra hinanden i et års tid, og der skrev vi en del breve til hinanden. Det var hyggeligt, og det er dybere end bare at skrive beskeder til hinanden, forklarer Mads om tanken bag sit mesterværk.

Og det viste sig altså, at det ikke kun var Malene, der var vild med kagen. Det var dommerne også, og Mads blev honoreret med mesterbagerforklædet for anden gang.

Se hvordan det går Mads og de øvrige deltagere hver lørdag på DR1 i ”Den store bagedyst”.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden