Mandag, 12. oktober 2020 - af Christinna Braun

Kærlighed i Den store bagedyst: Kærester og konkurrenter

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
”Den store bagedyst” er i fuld gang og udover en sød duft, er der også romantik i luften. I år er der nemlig opstået et Bagedyst-kærestepar, som består af 21-årige Emil Ussing og 19-årige Caroline Fischer Rigelsen.

Det startede meget venskabeligt, da Caroline og Emil mødte hinanden for første gang tilbage i februar, hvor introdagene for programmet fandt sted. Men efter at have taget til en chokoladefestival sammen og skrevet flere beskeder frem og tilbage, fandt de ud af, at de faktisk har rigtig meget til fælles - og her begyndte kærligheden at blomstre.

I dag har Caroline og Emil været kærester i fem måneder og deres kærlighed kom for alvor til udtryk i program to af ’Den store bagedyst’. Her blev Emil nemlig ’mesterbager’, og Caroline blev så imponeret af hans evner i køkkenet, at hun honorerede ham med et kys for åben skærm.

- Aftenen inden Emil blev ’mesterbager’, var vi blevet kærester. Og jeg var bare så stolt, fordi det ikke gik så godt i program ét og nu nailede han den bare, så jeg kunne ikke holde mig tilbage, fortæller Caroline.

Men hvem scorede egentlig hvem?

- Jeg tror, jeg var mest fremme i skoene. Det var nok mig, der tog meget initiativ til at pege det i dén retning. Men jeg tror, vi var lige gode om det, konstaterer Caroline.

 

Se hvordan det går kæresteparret og resten af deltagerne i ”Den store bagedyst” hver lørdag på DR1.

Hør i videoen over artiklen, hvordan man både er kærester og konkurrenter. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden