Lørdag, 17. oktober 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Den store bagedyst: Megafedt at blive mesterbager

Caroline
Caroline
Foto: Carsten Mol/DR
Caroline leverede et flot comeback og vandt mesterbagerforklædet i "Den store bagedyst".

I det tredje program af ”Den store bagedyst” gik mesterbagerforklædet for første gang til en kvinde. Og tilmed også til årets yngste deltagere.

19-årige Caroline bagte et imponerende Halloween-mesterværk, og det blev honoreret af dommerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var megafedt, synes jeg. Der var første gang, jeg havde været en følelse af overskud i det køkken, fortæller Caroline, som i program 2 af bagedysten havde klaret det mindre godt.

- Jeg synes, man øver lige meget til hver gang, men det handler virkelig om de ideer, man får, og om det er nogen, man kan lære og nå at lave i køkkenet. Det måtte jeg indse efter program 2, fortæller Caroline, som lavede et flot comeback.

Kærester med flotte comebacks

Også i sidste uge blev mesterbagerforklædet uddelt efter et imponerende comeback. Vinderen blev Emil, som havde klaret det skidt i det første program.

- Vi vendte jo fuldstændig begge to. Emil sejlede i program 1, og jeg sejlede i program 2. Det havde vi det sjovt over, fortæller Caroline om konkurrenten, som også blev hendes kæreste under optagelserne til "Den store bagedyst". 

Det kom frem i sidste uge, hvor man så dem kysse i programmet, og siden har de fået meget opmærksomhed.

Caroline, som kommer fra Hedehusene, fortæller, at hun netop er taget til Aarhus. For første gang siden seerne fik vished om deres forhold, har hun og Emil nu været ude sammen. 

- Vi har været i Bilka sammen i dag, og vi blev genkendt SÅ mange gange, lyder det fra Caroline, som syntes, det var en sjov oplevelse. 

Gensyn med bagedyst-vennerne 

I Aarhus skal hun ikke kun være sammen med kæresten. De to havde nemlig planlagt at se lørdagens udgave af ”Den store bagedyst” sammen med blandt andre Mads og Anne, som også var med i årets bagekonkurrence.

- Sidste gang så jeg det også sammen med nogen, der har været med, og det er bare virkelig sjovt. Man skraldgriner bare, fortæller Caroline. 

Galleri: Den store bagedyst 2020

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden