17. sep. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Den store bagedyst: To Vild med dans-stjerners kærester er med i den nye sæson

Markus Grigo, Timm Vladimir og Katrine Foged Thomsen
Markus Grigo, Timm Vladimir og Katrine Foged Thomsen
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
To af deltagerne i den nye sæson af "Den store bagedyst" har det til fælles, at de begge har en kæreste, der er med i "Vild med dans".

Om få uger kan man glæde sig til igen at høre Timm Vladimir sige ”Klar, parat, bag”, når den nye sæson af ”Den store bagedyst” har premiere på DR.

Det bliver den 10 sæson i rækken, og fredag er årets deltagere blevet offentliggjort af DR. 10 nye amatørbagere er klar til at jonglere med mousser, glazer og marcipan i den nye sæson af programmet.

Syv kvinder og tre mænd

Feltet består i år af syv kvinder og tre mænd, og der er to af dem, der også har det tilfælles, at de begge er kærester med en af de professionelle dansere i ”Vild med dans”.

Det drejer sig om Frederik Haun, der danner par med Morten Kjeldgaard. 30-årige Frederik bor på Frederiksberg, han er ejendomsmægler, og så elsker han at bage.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho5954_1.jpg
Morten Kjeldgaard og Frederik Haun
Foto: Martin Høien

Kommer fra Island

Også Thomas Evers Poulsens kæreste, Sæþór Kristínsson, er med i den nye sæson af ”Den store bagedyst”.

29-årige Sæþór er født i Island, men kom med sin familie til Danmark, da han var syv. Han bor i dag i Vanløse med sin kæreste og sin otteårige datter, som parret har hver anden uge. Han arbejder som regnskabsassistent og læser økonomi- og ressourcestyring ved siden af.

Der er premiere på 10. sæson af ”Den store bagedyst” lørdag den 2. oktober.

https://imgix.billedbladet.dk/_han7794_1.jpg
Sæþór Kristínsson og Thomas Evers Poulsen
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: