8. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Derfor roser Flemming Møldrup sin datter

Flemming Møldrup
Flemming Møldrup
Foto: Aller Foto
For Flemming Møldrup var det fantastisk at danne en dynamisk duo sammen med sin datter i forbindelse med Danmarks Indsamling. Det fortalte han om i Aftenshowet.

Kender du typen-eksperten Flemming Møldrup gjorde en rigtig god figur sammen med sin teenagedatter Yoko i Danmarks Indsamling-showet lørdag aften.

Flemming Møldrup og Yoko på jagt

Flemming og Yoko kunne opleves i flere indslag, hvor de kørte rundt i Danmark på jagt støttepenge til coronakrisens børn.

Hos virksomheden Bygma fik de faktisk hele fem millioner kroner med hjem.

Yoko Møldrup Ralund
Yoko Møldrup Ralund
Foto: Danmarks Radio

Talte med Ulla Essendrop

Mandag aften var Flemming Møldrup på besøg i Aftenshowet, hvor han talte med værten Ulla Essendrop om sit særlige samarbejde med datteren Yoko, som var glad for at kunne bidrage med en solid indsats til fordel for coronakrisens børn i verdens fattigste lande.

Yoko vil gøre en forskel

- Yoko vil gerne være med til at gøre en forskel, sagde Flemming Møldrup blandt andet rosende om sin datter, og så fortalte han også, hvordan det var at sidde i callcentret i tv-studiet i Viborg lørdag aften, mens danskerne ringede ind med støttekroner.

- Man bliver rørt, lød det fra Flemming Møldrup i Aftenshowet mandag på DR1.

Over syv millioner

I det direkte Danmarks Indsamling tv-show lørdag aften var Flemming og Yoko på scenen kort før udsendelsens store finale.

Her kunne Yoko stolt fortælle, at hun og hendes far havde samlet over 7,5 millioner kroner ind til den gode sag.

Læs mere om: