22. jan. 2021
Af Karina Didriksen

Det synes Phillip Faber om de nye Fællessang-værter

Phillip Faber, Katrine Muff og Johannes Langkilde.
Phillip Faber, Katrine Muff og Johannes Langkilde.
Foto: DR og Agnete Schlichtkrull/DR
Phillip Faber føler, at den nye sæson af DR1-programmet ”Fællessang – hver for sig” er i trygge hænder.

Phillip Faber tog selv beslutningen om at stoppe i ”Fællessang – hver for sig”, og fredag aften blev programmet for første gang sendt uden ham og Mads Steffensen.

Chefdirigenten for DR Pigekoret føler, at det er den helt rigtige beslutning, at ”Fællessang” nu er givet videre til tv-værten Johannes Langkilde og musikeren Katrine Muff.

- Jeg kender dem begge to, og de har begge været på besøg i ”Morgensang”. Katrine kender jeg enormt godt, og Johannes var inde og synge duet med mig, fortæller Phillip Faber til BILLED-BLADET og tilføjer med et smil:

- Programmet er i meget trygge hænder, så det skal nok gå godt.

En genial ide

Phillip Faber sætter ord på, hvorfor han mener, at det nye makkerpar er et godt match.

- Jeg synes, det er en knaldgod ide. Katrine står for fornyelsen af Højskolesangbogen - hun har fået så mange sange med i bogen, at man skulle tro, det var løgn. Hun er fantastisk musikalsk og supersjov, fortæller Faber og fortsætter:

- Og det er ret genialt, at Johannes spiller så enormt godt og har en stor kærlighed til musik. Så jeg synes, det er en megagod ide at sætte de to sammen. Det føles godt, at programmet fortsætter, og at det er i gode hænder.

Læs et interview med Phillip Faber og alle de andre TV-GULD-vindere i BILLED-BLADET, der var på gaden torsdag den 21. januar.

Læs mere om: