Disse julekalendere kan du se på DR

Foto: DR
Det kan være svært at finde rundt i årets mange julekalendertilbud, men her får du overblikket over alle DR's julekalendertilbud.

Julemåneden står for døren, og igen i år er der masser dejligt julefjernsyn på programmet, og der er godt nyt til dem, der kan lide tv-julekalendere. 

Der er nemlig masser at vælge imellem. 

Her får du et overblik over, hvilke julekalendere man kan se på DR’s mange kanaler.

DR1, Julestjerner, kl. 19.30

”Julestjerner” blev sendt første gang i 2012 og består af hele 25 afsnit. Wikke og Rasmussen står bag juleeventyret, der handler om pigen Sus, der sammen med familien må flytte fra storbyen og til den lille by Brorfelde.

I ”Julestjerner” medvirker blandt andre Rasmus Bjerg, Szhirley, Birthe Neumann, Troels Lyby og Caroline Henderson.

DR Ultra, Jagten på Tidskrystallen, kl. 17.15

”Jagten på Tidskrystallen” er et svensk science fiction-eventyr, som tager afsæt i bogtrilogien ”Spejlendes hemmelighed”. Den handler om tre børn, som rejser ud i rummet for at finde tidskrystallen og forhindre, at onde kræfter stopper tiden og dermed også julen.

DR Ramasjang, Storm på Stillevænget, kl. 17.00

”Storm på Stillevænget” er også en svensk julekalender. Den handler om familien Storm, der flytter fra storbyen og til byen Järnkroken, og her skal de blandt andet forsøge at vinde den årlige julekonkurrence.

DR Ultra, ”Klassen”, kl. 17.50

”Klassen” er en populær fiktionsserie på DR Ultra, og i december måned kan fans af serien glæde sig over, at der kommer ni nye afsnit. Juleepisoderne bliver sendt hver tirsdag-torsdag frem mod jul.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

På DR Ultra kan man også se "Store Nørdernes julekalender" kl. 13.30 samt "Sofie og Bubbers jul" kl. 13.40. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden