Lørdag, 2. januar 2016 — af Juliane Olsen

Ditte fra Den store bagedyst rejser til Thailand med familien

Ditte Julie Jensen
Ditte Julie Jensen fra "Den store bagedyst" glæder sig til en tur til Thailand med familien.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Ditte Julie Jensen fra ”Den store bagedyst” har ingen nytårsforsæt for 2016, men hun planlægger til gengæld en rejse til Thailand med sin kæreste og sin datter.

Den 28-årige Ditte Julie Jensen, der deltog i årets udgave af ”Den store bagedyst” på DR1, har netop afsløret, at hun venter sit andet barn til sommer. 
 
Inden lillebror kommer til verden har hun planlagt en tre ugers ferie i Thailand med sin kæreste og datter i januar 2016.
 
- Det er tiltrængt, og det bliver dejligt. Vi har talt om det længe, men vi skulle lige have råd til det, siger Ditte Julie Jensen til BILLED-BLADET.
 
LÆS MERE: Ditte fra "Den store bagedyst" er gravid: Jeg er så glad

Ditte Julie Jensen har det godt
Rejsen blev bestilt til nytår, og parret, der har rejst meget i Asien, skal nu for første gang af sted, efter de fik deres datter i 2013.
 
Alt imens vokser maven, og Ditte Julie Jensen er glad for, at de første tre måneders kvalme og træthed nu er overstået.
 
- Jeg har det godt nu, og jeg har allerede mærket liv. Min mave er dog ikke vokset så hurtigt, som jeg havde troet, siger hun.
 
Ditte Julie Jensen fik ændret terminsdato
Sædvanligvis plejer babymaven at træde tydeligere frem ved anden graviditet, men Ditte Julie Jensen mener, at hendes drengebarn måske er lidt langsommere på færde.
 
- Jeg er sat til den 25. juni, efter de havde lagt terminen på min fødselsdag den 22. juni. Den håber jeg nu at få for mig selv, siger Ditte Julie Jensen.
 
Til gengæld har Ditte Julie Jensen ikke lavet nytårsforsæt for det kommende år, for med graviditeten er det givet, at hun kommer til at lægge sig mere ud.
 
Kagerne er i højsædet
Desuden har hun masse af kage på programmet, for hun er i fuld gang med et projekt med ”Den store bagedyst”-kollegaen Annemette Voss, der også er gravid.
 
Ditte Julie Jensen skal også bruge året til at afholde kage-kurser og give inspiration til forårets konfirmationer.
 
Herunder ses et billede af den spirende mave, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.
 

Foto: Privat

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden