13. okt. 2015
Af Lene Skriver Bak

Ditte Haue bliver ny vært på Sporløs

Ditte Haue overtager værtsrollen på "Sporløs"
Ditte Haue
Bjarne Bergius Hermansen / DR
Ditte Haue, der har haft ansvaret for den kongelige dækning på DR, bliver ny vært, når “Sporløs” vender tilbage til skærmen i 2016.

Ditte Haue, der har arbejdet i DR de seneste fem år, bliver den nye vært på “Sporløs”.

Efter en periode som sommervært på “Aftenshowet” og vært på “Den store skattejagt” på DR1, overtager Ditte Haue nu værtstjansen på det populære program “Sporløs”.

- Jeg elsker at lave direkte fjernsyn, for der er en nerve i det, som man ikke finde andre steder – både for seerne og dem, der laver det. ’Sporløs’ har lidt det samme, for man kan jo ikke bare lige tage mødet mellem en mor og datter om, siger Ditte Haue i en pressemeddelelse fra DR og fortsætter:

- Derfor er ’Sporløs’ efter min mening fjernsyn, når det er bedst. Det handler om rigtige mennesker med rigtige følelser, som længes efter noget, vi alle kan sætte os ind i: at kende sine rødder og at høre til et sted.

LÆS MERE: Sporløs-vært Rie Helmer: Hele holdet tuder

Ditte Haue afløser Rie Helmer

29-årige Ditte Haue skal overtage værtsrollen fra den populære Rie Helmer Nielsen, der har valgt at søge nye udfordringer.

Rie Helmer har sagt sit job hos DR op og skal fra 1. november være redaktør og teamleder for kommunikation i Kirkens Korshær.

Læs mere om: