15. jan. 2018
Af af Lisbeth Grube

Dorte Fals og Klavs Bundgård Poulsen: Vores datter kom hjem efter 10 måneder

Klavs Bundgård Poulsen og Dorte Fals
Klavs Bundgård Poulsen og Dorte Fals
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
DR-parrets ene datter har studeret 10 måneder i Tasmanien, men nu er hun hjemme igen - samtidig med, at Dorte Fals er startet på en helt ny dagligdag på jobbet.
Hjemme hos DR-værten Dorthe Fals og ægtemanden, nyhedsværten Klavs Bundgård Povlsen, har der været en familiær genforening. – Vores ene datter er lige kommet hjem fra Tasmanien, hvor hun har læst i 10 måneder. Det er en gave at få hende hjem, siger Dorte Fals.

Nyt job til Dorte Fals

Dorte Fals har i øvrigt netop taget hul på en ny dagligdag. Det sker fordi, DR Nyheders mest langtidsholdbare magasin, "Penge", er lukket efter 21 år. Dermed er det også et farvel til 57-årige Dorte Fals i rollen som TV-vært, efter at hun i godt 10 år har stået i spidsen for det succesfulde program. – Selvfølgelig er det vemodigt, og jeg var da gerne fortsat, for jeg synes virkelig, vi havde knækket koden på konceptet. Men det er et privilegium at have et program så længe, og jeg er virkelig glad og stolt over alle de positive tilbagemeldinger fra folk, som fortæller, at de er blevet klogere af programmet, siger Dorte Fals til BILLED-BLADET.
DR har besluttet at erstatte ”Penge” med et ugentligt kulturmagasin, der skal ligge i nyhedstimen.
– Jeg fortsætter på DR Nyheder som journalist. – indtil videre som allround live-reporter, og så kan det være, at der dukker andre spændende projekter op. Jeg glæder mig til at komme ud, bruge min erfaring og møde folk, hvor de er, siger hun.

Læs mere om: